Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g30g84kcal5.4g0.1g6.9g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g26g83kcal2.9g16.4g0.5g3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 145g186kcal30.1g0g7.3g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1727g1337kcal88.6g100g64.2g28.2g
Valittu annoskoko864g669kcal44.3g50g32.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna432g334kcal22.2g25g16.1g7.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970