Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)100g370kcal30g0g27g0g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu200g600kcal8.2g8g60g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell300g330kcal69g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g4100kcal240.8g35.8g327.8g10g
Valittu annoskoko1000g2050kcal120.4g17.9g163.9g5g
Annoskoko puolitettuna500g1025kcal60.2g9g82g2.5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382