Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g1000g3500kcal110g740g12g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)840g798kcal193.2g0g4.2g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 84g520kcal0g0g58.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta40g144kcal5.2g28g0.8g1.4g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper300g870kcal78g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g12584kcal836.8g1632g307.6g2.8g
Valittu annoskoko3264g6292kcal418.4g816g153.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna1632g3146kcal209.2g408g76.9g0.7g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559