Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g2000g7000kcal220g1480g24g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1680g1596kcal386.4g0g8.4g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 168g1040kcal0g0g117.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta80g288kcal10.4g56g1.7g2.8g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper600g1740kcal156g0g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g25168kcal1673.6g3264g615.4g5.6g
Valittu annoskoko6528g12584kcal836.8g1632g307.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna3264g6292kcal418.4g816g153.9g1.4g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559