Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g250g875kcal27.5g185g3g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)210g200kcal48.3g0g1g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 21g130kcal0g0g14.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta10g36kcal1.3g7g0.2g0.3g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper75g218kcal19.5g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g3146kcal209.2g408g76.8g0.6g
Valittu annoskoko816g1573kcal104.6g204g38.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna408g787kcal52.3g102g19.2g0.2g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559