Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g2500g8750kcal275g1850g30g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)2100g1995kcal483g0g10.5g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 210g1300kcal0g0g147g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta100g360kcal13g70g2.1g3.5g
Maito, Kevyt2500g1150kcal80g120g37.5g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper750g2175kcal195g0g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g31460kcal2092g4080g769.2g7g
Valittu annoskoko8160g15730kcal1046g2040g384.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna4080g7865kcal523g1020g192.3g1.8g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559