Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g3000g10500kcal330g2220g36g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)2520g2394kcal579.6g0g12.6g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 252g1560kcal0g0g176.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta120g432kcal15.6g84g2.5g4.2g
Maito, Kevyt3000g1380kcal96g144g45g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper900g2610kcal234g0g189g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g37752kcal2510.4g4896g923g8.4g
Valittu annoskoko9792g18876kcal1255.2g2448g461.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna4896g9438kcal627.6g1224g230.8g2.1g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559