Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400g80kcal5.2g12g0.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)180g180kcal41.4g0g1.6g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g100g180kcal8g5g14g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 500g544kcal19.5g97.9g5.6g9.4g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2638g2318kcal151.6g250g72.8g18.8g
Valittu annoskoko1319g1159kcal75.8g125g36.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna660g580kcal37.9g62.5g18.2g4.7g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614