Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1050g303kcal10.5g48.3g3.1g18.9g
Juustoraaste emmental punaleima225g878kcal65.3g0g67.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 75g195kcal20.3g0g12.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g5722kcal210.2g123.6g481.8g37.8g
Valittu annoskoko1800g2861kcal105.1g61.8g240.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna900g1431kcal52.6g30.9g120.5g9.5g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718