Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1400g404kcal14g64.4g4.2g25.2g
Juustoraaste emmental punaleima300g1170kcal87g0g90g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 100g260kcal27g0g17g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g7629kcal280g164.8g642.4g50.4g
Valittu annoskoko2400g3815kcal140g82.4g321.2g25.2g
Annoskoko puolitettuna1200g1907kcal70g41.2g160.6g12.6g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718