Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1750g505kcal17.5g80.5g5.2g31.5g
Juustoraaste emmental punaleima375g1463kcal108.7g0g112.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 125g325kcal33.8g0g21.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 750g2476kcal15g22.5g262.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g9537kcal350g206g803g63g
Valittu annoskoko3000g4768kcal175g103g401.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna1500g2384kcal87.5g51.5g200.8g15.8g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718