Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.8g0g22.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 25g65kcal6.8g0g4.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1907kcal70.2g41.2g160.6g12.6g
Valittu annoskoko600g954kcal35.1g20.6g80.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna300g477kcal17.6g10.3g40.2g3.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718