Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lohifileepalat (Findus)300g391kcal63.1g1.5g15g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2298g1592kcal140g82g77.2g7.8g
Valittu annoskoko1149g796kcal70g41g38.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna575g398kcal35g20.5g19.3g2g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742