Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lohifileepalat (Findus)401g521kcal84.1g2g20g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 15g45kcal1.5g5g2.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Maustepippuri, annos 1g5.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3064g2123kcal186.8g109.6g103.2g10.8g
Valittu annoskoko1532g1062kcal93.4g54.8g51.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna766g531kcal46.7g27.4g25.8g2.7g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742