Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39.1g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lohifileepalat (Findus)501g651kcal105.1g2.5g25g0g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Kalaliemikuutio 18g56kcal1.8g6.2g2.6g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g284kcal1.7g2.5g29.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Maustepippuri, annos 1g6.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g2654kcal233.2g137g128.8g13.4g
Valittu annoskoko1915g1327kcal116.6g68.5g64.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna958g664kcal58.3g34.3g32.2g3.4g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742