Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g361g216kcal5.4g46.9g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lohifileepalat (Findus)601g781kcal126.2g3g30g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4596g3185kcal280.2g164.4g154.2g15.8g
Valittu annoskoko2298g1592kcal140.1g82.2g77.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna1149g796kcal70.1g41.1g38.6g4g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742