Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g421g252kcal6.3g54.7g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Lohifileepalat (Findus)701g911kcal147.2g3.5g35g0g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Kalaliemikuutio 26g78kcal2.6g8.7g3.6g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g397kcal2.3g3.5g40.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5362g3716kcal327g191.8g180g18.6g
Valittu annoskoko2681g1858kcal163.5g95.9g90g9.3g
Annoskoko puolitettuna1341g929kcal81.8g48g45g4.7g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742