Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g481g288kcal7.2g62.5g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lohifileepalat (Findus)801g1041kcal168.2g4g40.1g0g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Kalaliemikuutio 29g90kcal2.9g10g4.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g454kcal2.7g4g46.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g98kcal0.1g0.1g10.7g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6128g4246kcal373.2g219.2g206g21g
Valittu annoskoko3064g2123kcal186.6g109.6g103g10.5g
Annoskoko puolitettuna1532g1062kcal93.3g54.8g51.5g5.3g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742