Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)100g130kcal21g0.5g5g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio 3.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g12kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g531kcal46.6g27g25.4g2.4g
Valittu annoskoko383g265kcal23.3g13.5g12.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna192g133kcal11.7g6.8g6.4g0.6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742