Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.1g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g109g30kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Lohifileepalat (Findus)1001g1302kcal210.3g5g50.1g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Kalaliemikuutio 37g112kcal3.7g12.5g5.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Vesi1669g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g567kcal3.3g5g58.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.4g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g5308kcal467g274.2g257.4g26.4g
Valittu annoskoko3830g2654kcal233.5g137.1g128.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna1915g1327kcal116.8g68.6g64.4g6.6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742