Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 802g1152kcal128.3g0g71.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g401g481kcal13.6g14.4g40.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)13g68kcal0g0g7.7g0g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g3499kcal295.6g31.6g241g6.8g
Valittu annoskoko1376g1750kcal147.8g15.8g120.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna688g875kcal73.9g7.9g60.3g1.7g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203