Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 902g1296kcal144.3g0g80.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g451g541kcal15.3g16.2g45.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)14g77kcal0g0g8.7g0g
Tilli, tuore 180g54kcal6.7g1.6g1.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g3936kcal332.6g35.6g271g7.6g
Valittu annoskoko1548g1968kcal166.3g17.8g135.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna774g984kcal83.2g8.9g67.8g1.9g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203