Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 100g144kcal16g0g8.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g50g60kcal1.7g1.8g5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)1.6g8.5kcal0g0g1g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g437kcal36.8g4g30.2g0.8g
Valittu annoskoko172g219kcal18.4g2g15.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna86g109kcal9.2g1g7.6g0.2g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203