Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1002g1440kcal160.4g0g89.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g501g601kcal17g18g50.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)16g85kcal0g0g9.6g0g
Tilli, tuore 201g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g4374kcal369.6g39.6g301g8.4g
Valittu annoskoko1720g2187kcal184.8g19.8g150.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna860g1093kcal92.4g9.9g75.3g2.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203