Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 250g359kcal40g0g22.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)4g21kcal0g0g2.4g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g1091kcal92.2g9.8g75.2g2g
Valittu annoskoko429g546kcal46.1g4.9g37.6g1g
Annoskoko puolitettuna215g273kcal23.1g2.5g18.8g0.5g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203