Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 301g432kcal48.1g0g26.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g150g180kcal5.1g5.4g15g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)4.8g26kcal0g0g2.9g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1312kcal110.8g11.8g90.4g2.6g
Valittu annoskoko516g656kcal55.4g5.9g45.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna258g328kcal27.7g3g22.6g0.7g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203