Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 401g576kcal64.1g0g35.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g201g241kcal6.8g7.2g20g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)6.4g34kcal0g0g3.8g0g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g1750kcal147.8g15.8g120.2g3.4g
Valittu annoskoko688g875kcal73.9g7.9g60.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna344g437kcal37g4g30.1g0.9g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203