Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 501g720kcal80.2g0g44.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g251g301kcal8.5g9g25.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)8g43kcal0g0g4.8g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2187kcal184.8g19.8g150.6g4.2g
Valittu annoskoko860g1093kcal92.4g9.9g75.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna430g547kcal46.2g5g37.7g1.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203