Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu256g323kcal28.2g0.8g23g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 200g1065kcal0.7g0.7g120g0g
Maito,kevyt (valio) 100g200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3118g7967kcal154.4g1127.4g301.8g34.4g
Valittu annoskoko1559g3983kcal77.2g563.7g150.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna780g1992kcal38.6g281.9g75.5g8.6g
Arvot/100g100g256kcal5g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287