Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino500g1749kcal65g334.8g12.5g30g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1281kcal107g0g95.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g780g327kcal12.5g67g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)68g82kcal2g2.8g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3824g7349kcal414.2g810.2g265.4g60g
Valittu annoskoko1912g3675kcal207.1g405.1g132.7g30g
Annoskoko puolitettuna956g1837kcal103.6g202.6g66.4g15g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511