Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino875g3061kcal113.7g585.9g21.9g52.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 700g2242kcal187.3g0g167.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1364g573kcal21.8g117.3g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)119g143kcal3.6g4.9g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6692g12861kcal725g1418g464.6g105g
Valittu annoskoko3346g6431kcal362.5g709g232.3g52.5g
Annoskoko puolitettuna1673g3215kcal181.3g354.5g116.2g26.3g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511