Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1000g3498kcal129.9g669.6g25g60g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2563kcal214g0g191.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1559g655kcal24.9g134.1g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)136g163kcal4.1g5.6g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7648g14699kcal828.2g1620.6g530.8g120g
Valittu annoskoko3824g7349kcal414.1g810.3g265.4g60g
Annoskoko puolitettuna1912g3675kcal207.1g405.2g132.7g30g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511