Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1124g3935kcal146.2g753.4g28.1g67.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 900g2883kcal240.8g0g215.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1754g737kcal28.1g150.9g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 371g529kcal46.4g1.1g38g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)153g184kcal4.6g6.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8604g16536kcal932.2g1823.4g597g135g
Valittu annoskoko4302g8268kcal466.1g911.7g298.5g67.5g
Annoskoko puolitettuna2151g4134kcal233.1g455.9g149.3g33.8g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511