Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino125g437kcal16.2g83.7g3.1g7.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g320kcal26.8g0g23.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g195g82kcal3.1g16.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g1837kcal103.6g202.6g66.2g15g
Valittu annoskoko478g919kcal51.8g101.3g33.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna239g459kcal25.9g50.7g16.6g3.8g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511