Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino250g875kcal32.5g167.4g6.2g15g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390g164kcal6.2g33.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)34g41kcal1g1.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g3675kcal207g405g132.8g30g
Valittu annoskoko956g1837kcal103.5g202.5g66.4g15g
Annoskoko puolitettuna478g919kcal51.8g101.3g33.2g7.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511