Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1000g320kcal33g45g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl150g525kcal21g84g11.3g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2726g2690kcal156g398.6g47.6g37g
Valittu annoskoko1363g1345kcal78g199.3g23.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna682g673kcal39g99.7g11.9g9.3g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534