Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 400g670kcal111g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g2422kcal249.4g120.4g105.2g34.4g
Valittu annoskoko1863g1211kcal124.7g60.2g52.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna932g606kcal62.4g30.1g26.3g8.6g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802