Karppipizza versio 1.0

Ensinnä vatkataan ne valkuaiset semmoiseksi kiinteeksi vaahdoksi.

Lisätään joukkoon hieman vatkatut keltuaiset ja ripaus suolaa.

Sekoitetaan ja kaadetaan voidellulle uunipannulle.

Pistetään uuniin paistumaan 15 minuutiksi.

Kun pohja on uunissa on hyvin aikaa tehdä täyte.

Eli sipulit ja jauheliha pannulle, voi laittaa voita tai jotain rasvaa jos tuntuu ettei muuten ole tarpeeksi.

Jauheliha ruskistetaan hyvin kypsäksi.

Siis oikeasti kuivaksi ettei se kostuta sitä pohjaa sitten niin että tulee lörtsöä.

Sitten mukaan kinkkukuutiot.

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Kun pohja on ollut uunissa vartin sen päälle levitellään se 3 teelusikallista tomattipyreetä.

Sitten päälle jauhelihaseos, sienikuutiot ja tomaattiviipaleet.

Mieluummin ensin jauheliha ja sitten ne viipaleet.

Tämän kaiken päälle pussillinen juustoraastetta ja komeus takaisin uuniin 20 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2070 grammaa

Timopaan

Tigress84 sanoi...

Huippu hyvvee :>

keskiviikko 30.04.2008 klo 13:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Mozzarella juustoraaste, frischpack400g1240kcal104g8g88g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Kevytkinkkukuutio korpela500g550kcal73.5g0g25g0g
Sienikuutio sauvos320g64kcal8g3.8g1.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)140g112kcal4.8g26.6g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kananmuna 50g(kpl)780g983kcal85.8g2.3g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g11500kcal1197g111.8g694.8g11.2g
Valittu annoskoko4140g5750kcal598.5g55.9g347.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna2070g2875kcal299.3g28g173.7g2.8g
Arvot/100g100g139kcal14.5g1.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29883