Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)400g640kcal76g0g36g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Persilja100g12kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3591g2367kcal174.6g218.4g82.6g38.2g
Valittu annoskoko1796g1183kcal87.3g109.2g41.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna898g592kcal43.7g54.6g20.7g9.6g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129