UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125363g834kcal31.6g25g68.9g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 415g316kcal7.8g64.3g0.8g4.2g
Porkkana 97g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g139g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g90g741kcal0g0g82.4g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Timjami 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 186g72kcal0.3g15.2g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4081kcal83.8g236g306.2g29.4g
Valittu annoskoko1344g2041kcal41.9g118g153.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna672g1020kcal21g59g76.6g7.4g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236