UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125423g973kcal36.8g29.2g80.4g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 484g369kcal9.1g75.1g1g4.8g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g163g33kcal1g6.2g0.5g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g105g864kcal0g0g96.1g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Timjami 0.5g1.5kcal0g0.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 217g84kcal0.3g17.7g0.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g4762kcal97.6g275.4g357.2g34g
Valittu annoskoko1568g2381kcal48.8g137.7g178.6g17g
Annoskoko puolitettuna784g1190kcal24.4g68.9g89.3g8.5g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236