UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125484g1112kcal42.1g33.4g91.9g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 554g421kcal10.4g85.8g1.1g5.5g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g186g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g120g988kcal0g0g109.8g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 248g96kcal0.4g20.2g0.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g5442kcal111.8g315g408.2g38.6g
Valittu annoskoko1792g2721kcal55.9g157.5g204.1g19.3g
Annoskoko puolitettuna896g1361kcal28g78.8g102.1g9.7g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236