UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12560g139kcal5.3g4.2g11.5g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 69g53kcal1.3g10.7g0.1g0.7g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g15g124kcal0g0g13.7g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 31g12kcal0g2.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g680kcal13.8g39.2g50.8g4.8g
Valittu annoskoko224g340kcal6.9g19.6g25.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna112g170kcal3.5g9.8g12.7g1.2g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236