UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125605g1390kcal52.6g41.7g114.8g3g
Peruna, vanha, kuorittu 692g527kcal13g107.2g1.4g6.9g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g232g47kcal1.4g8.8g0.7g3.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g150g1235kcal0g0g137.3g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 310g120kcal0.5g25.3g0.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g6802kcal139.6g393.4g510.4g48.4g
Valittu annoskoko2240g3401kcal69.8g196.7g255.2g24.2g
Annoskoko puolitettuna1120g1701kcal34.9g98.4g127.6g12.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236