UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125181g417kcal15.8g12.5g34.5g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 208g158kcal3.9g32.2g0.4g2.1g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.6g0.2g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g45g371kcal0g0g41.2g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 93g36kcal0.1g7.6g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2040kcal41.6g118.2g153.2g14.6g
Valittu annoskoko672g1020kcal20.8g59.1g76.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna336g510kcal10.4g29.6g38.3g3.7g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236