UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125242g556kcal21g16.7g45.9g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 277g211kcal5.2g42.9g0.6g2.8g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g93g19kcal0.6g3.5g0.3g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g60g494kcal0g0g54.9g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 124g48kcal0.2g10.1g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g2721kcal56g157.4g204.2g19.6g
Valittu annoskoko896g1360kcal28g78.7g102.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna448g680kcal14g39.4g51.1g4.9g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236