Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g900g279kcal8.2g64.9g1.3g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)400g914kcal76g0g68g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100g260kcal30g2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g2960kcal231g143.4g169g3.4g
Valittu annoskoko1500g1480kcal115.5g71.7g84.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna750g740kcal57.8g35.9g42.3g0.9g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353