Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg667g353kcal9.3g76g1.3g0g
Atria kevyt jauheliha267g453kcal50.7g0g26.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl133g113kcal1.9g5.9g9.3g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2240kcal135.2g175.8g108g0g
Valittu annoskoko1240g1120kcal67.6g87.9g54g0g
Annoskoko puolitettuna620g560kcal33.8g44g27g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643