Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg833g442kcal11.7g95g1.7g0g
Atria kevyt jauheliha333g567kcal63.3g0g33.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl167g142kcal2.3g7.3g11.7g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g2800kcal168.8g219.6g135g0g
Valittu annoskoko1550g1400kcal84.4g109.8g67.5g0g
Annoskoko puolitettuna775g700kcal42.2g54.9g33.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643