Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1167g618kcal16.3g133g2.3g0g
Atria kevyt jauheliha467g793kcal88.7g0g46.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl233g198kcal3.3g10.3g16.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g3920kcal236.4g307.6g189g0g
Valittu annoskoko2170g1960kcal118.2g153.8g94.5g0g
Annoskoko puolitettuna1085g980kcal59.1g76.9g47.3g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643